Info corona en voetballen

Jeugdsport Veurne

Beste  Ouders, Voetballers en Fans ,

Gelukkig kunnen we nog steeds trainen en matchen met onze jeugd. Voor sommige ploegen is dit beperkt , omdat er een aantal ploegen hun wedstrijd in het water zien vallen door corona-perikelen en clubs die zelf tijdelijk de stekker uit hun werking trekken of burgemeesters die beslissen het voetbal stil te leggen.

Wij blijven met onze jeugd echter doorwerken tot we het verbod krijgen van bovenaf, want wie zijn wij om het advies van experten en hogere instanties in twijfel te trekken. Op 21/10 deed Gezond Sporten Vlaanderen nog een oproep om onze sportende jeugd niet zo maar op te geven. Dit is voor hen een hobby, een uitlaatklep !(http://www.gezondsportenvlaanderen.be/newsitem.php?id=42 )

Ook wij nemen als club onze verantwoordelijkheid op. Wanneer spelers, op éen of andere manier in contact komen met het virus (klasgenoot,gezin,…) vragen we hen onmiddellijk de trainers of bestuur op de hoogte te brengen. Zij volgen dan de adviezen die ze meekrijgen en maken een beslissing die er voor zorgt dat er veilig kan verder gevoetbald worden. Indien de situatie te ernstig is, is tijdelijk stoppen onvermijdelijk !

Daarom vragen we jullie ook, om ten alle tijde de opgelegde regels te volgen.

Voor de matchen mag er slechts 1 (groot)ouder/begeleider per speler mee

Mondmasker verplicht !

Handen ontsmetten en voldoende afstand houden

Registratie verplicht

Zo kan onze jeugd verder blijven voetballen en hebben jullie als ouder/fan dat uurtje waar niet aan corona moet gedacht worden !

#oneteam#blijfgezond#blijfsporten#zorgvoorelkaar#gezondsporten#wearejsv